Home

Even voorstellen

Voor velen geen nieuw gezicht maar wel een nieuwe start.

Trots stel ik mijn bedrijf aan u voor. Per 1 juli 2011 ben ik vanuit Coevorden gestart met mijn eigen bewindvoeringskantoor. Solva Bewindvoering.

Na jarenlang in loondienst veel ervaring te hebben opgedaan als bewindvoerder ben ik voor mijzelf gestart. Mijn drijfveer is dat ik maatwerk wil kunnen bieden aan de kwetsbare doelgroep waarmee en waarvoor wij werken. Ik wil daar mijn eigen invulling aan kunnen geven en ben daarom mijn eigen weg ingeslagen.

In Solva Bewindvoering (niet voor niets de eerste letters van het woord Solvabiliteit, wat staat voor in staat zijn aan je schulden te voldoen) wil ik samen met de klant de horizon bereiken van een betere toekomst.

Door te zorgen voor transparantie en het maken en nakomen van heldere, realistische afspraken met mijn klanten, denk ik een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van de problemen die aan de orde zijn. Ik wil daarbij meer zijn dan een “loket”, maar ook persoonlijk betrokken.

In Coevorden is mijn kantoor gevestigd. Vanuit deze plaats ben ik in het hele Noorden en Oosten werkzaam.

Ik nodig u uit een kijkje te nemen op mijn website www.solva-bewindvoering.nl. Graag ben ik bereid u in een persoonlijk onderhoud te informeren over mijn aanpak.

Via de website kunt u contact met mij opnemen voor een afspraak of voor het aanmelden van een nieuwe klant.

Graag tot ziens!

Annemiek Meppelink